latinica  ћирилица
22/03/2017 |  19:59 ⇒ 21:05 | Autor: RTRS

Stanišić kupio Gradski stadion u Ugljeviku (VIDEO)

Boris Stanišić, predsjednik fudbalskog kluba Zvijezda 09 iz Etno sela Stanišići, novi je vlasnik Gradskog stadiona u Ugljeviku. On je na ročištu koje je danas održano u Osnovnom sudu u Bijeljini bio jedini zainteresovani ponuđač. Stadion je kupio za 803 hiljade maraka.
Stadion Rudar u Ugljeviku - Foto: RTRS
Stadion Rudar u UgljevikuFoto: RTRS

Nekada jedan od malobrojnih stadiona u BiH sa UEFA licencom, Gradski stadion u Gljeviku, prodat je zbog namirenja nagomilanih dugova fudbalskog kluba Rudar prema Poreskoj upravi, elektrodistribuciji i drugim privatnim firmama.

Odmah nakon kupovine, Boris Stanišić, vlasnik fudbalskog kluba Zvijezda 09 iz Etno sela Stanišići najavio je radove na rekonstrukciji objekta. 

"Sada naravno pristupam tamo adaptaciji svega jer ne znam da li ste išli, prilično je to ruinirano sve, tako da imam još dosta toga da uložim i da to dovedem do jednog kakav je i bio nekada taj stadion. Dakle potreban je još određen broj sredstava da se uloži ali obzirom da imam iskustva u tom poslu mislim da će to biti u skorije vrijeme tip-top", rekao je Boris Stanišić, novi vlasnik stadiona.

Iz fudbalskog kluba Rudar koje je gazdovalo ovim stadionom, rekli su da će svoj stav o prodaji stadiona zauzeti nakon sastanka uprave koja je zakazana za večeras, dok će svoje mišljenje o prodaji stadiona nadležni iz ugljevičke opštine saopštiti u toku sutrašnjeg dana.