latinica  ћирилица
24/03/2017 |  21:26 ⇒ 21:46 | Autor: RTRS

Muslin: Ko zna šta bi bilo da su poveli 2:0

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin poslije pobjede u Gruziji 3:1 rekao je da je ekipa odigrala najgore prvo poluvrijeme pod njegovim vodstvom i upozorio da je još daleko Mundijal u Rusiji.
Slavoljub Muslin (Foto: StarSport) -
Slavoljub Muslin (Foto: StarSport)

"Najgore prvo poluvrijeme od mog dolaska, greška kod gola im je dala samopuzdanje i da su dali drugi ko zna kako bi se završilo. Penal i gol za 1:1 su prelomili, poslije je bilo lakše, igrali smo bolje. Eto, rekao sam kolegi Vajsu da je fudbal ponekad nepravedan. Važni su bodovi, ali još smo daleko od Rusije", rekao je Muslin na konferenciji za medije.

On je otkrio šta je rekao igračima na poluvremenu.

"Rekao sam im da smo imali sreće, odigrali smo mnogo loše, a imamo 1:1 i da je potrebno da odigramo samo malo bolje i sve će biti u redu. Tako je i bilo u nastavku, preuzeli smo kontrolu i nisu nam stvorili nijednu šansu".

Srpski selektor je pohvalio mladog Mijata Gaćinovića koji je debitovao golom, ali i Uroša Đurđevića i Sašu Lukića, jer su se na pravi način uklopili u A tim.

Gaćinović: Sanjao sam ovakav debi

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Mijat Gaćinović izjavio je da je presrećan zbog debija i gola za A tim u pobjedi protiv Gruzije 3:1, ali da je najvažnija pobjeda.

"Nisam mogao da zamislim bolji debi, gol i pobjeda. Bilo je teško, ali najvažnije je da smo osvojili bodove i spremni dočekujemo nastavak kvalifikacija. Јa nastavljam da radim, mnogo mi znače utakmice u Bundesligi gde napredujem", rekao je fudbaler Ajntrahta novinarima u Tbilisiju.

Izvor: TANЈUG