latinica  ћирилица
24/03/2017 |  21:56 | Autor: RTRS

Tadić: Moramo bolje da odgovaramo na pritisak

Glavni fudbaler reprezentacije Srbije Dušan Tadić golovima i asistencijama vodi ka Mundijalu u Rusiji i poslije odlične partije u pobjedi nad Gruzijom (1:3) u Tbilisiju rekao je da moraju bolje da odgovaraju na pritisak.
Dušan Tadić sa saigračima proslavlja gol na "Old Trafordu" - Foto: Getty Images
Dušan Tadić sa saigračima proslavlja gol na "Old Trafordu"Foto: Getty Images

- Јako važna tri boda. Po ko zna koji put nismo dobro ušli u meč! Ponovili su se mečevi kao protiv Moldavije, Austrije i Velsa, sreća pa smo dali gol. Znali smo da će biti druga priča kada zaigramo onako kako mi znamo, da će se sve promijeniti kada krenemo da igramo od noge do noge. Moramo da ispavimo neke stvari. To je definitivno - jasan je Tadić.

Fudbaler Sautemptona je najprije zatresao mrežu Gruzije za izjednačenje, da bi u drugom dijelu asistirao Mitroviću i Gaćinoviću za preokret i trijumf u petom kolu kvalifikacija za SP 2018.

- Drago mi je zbog Mijata Gaćinovića. Radio je jako dobro. Odličan je momak i dobar je igrač. Ponavljam, najvažija su tri boda - istakao je Tadić.

On se osvrnuo i na pritisak i primljen gol kojim je Gruzija rano povela.

- Nismo ih potecijenli, već smo bezveze primili gol. To im je dalo dodatnu energiju. Stitsli su nas i nismo znali da odgovorimo. Moramo da pronađemo bolja rješenja. Pratila me je njihova sedmica tokom čitave utakmice. Ponavljam, moramo da prepoznamo te situacije i da zaigramo bolje - zaključio je Tadić.

Izvor: Blic