latinica  ћирилица
26/03/2017 |  12:43 ⇒ 12:51 | Autor: RTRS

Beograd: Poznate ličnosti se takmičile u kuvanju (VIDEO)

Beogradski šoping-centar Ušće bio je domaćin Festivala gastronomije a na kojem je održano i takmičenje poznatih ličnosti u kulinarstvu ili takozvano VIP natkuvavanje. Ovo je bilo treće po redu natkuvavanje a pogledajmo kako su se poznati snašli u ulozi kuvara.
Beograd: VIP natkuvavanje - Foto: Screenshot
Beograd: VIP natkuvavanjeFoto: Screenshot

VIP natkuvavanje, više je ipak bilo VIP nego natkuvavanje, jer se kulinarski okršaj sveo na to da poznate ličnosti od ponuđenih sastojaka slože sendvič ili neko jelo na brzinu. Učesnici kažu, pomalo nepravedno, jer u privatnom životu odlično kuvaju, bar kako kaže glumica Marija Petronijević zvijezda kusturičinog filma "Zavet" i popularne serije "Selo gori, a baba se češlja". 

Ipak, u sendviče su uložili mnogo truda, a uglavnom išli na varijatnu sendviča od zdravih sastojaka, jer su pretpostavili da će ih žiri favorizovati. Mada privatno, tako barem tvrde, i Marija i bivša manekenka, a sada voditeljka Tamara Paunović, su pravi gurmani i vole i da pojedu i da popiju.

S voditeljkom i glumicom, nadmetao se i jedan muškarac, koreograf Milan Gromilić koga je šira javnost upoznala kroz koreografije šoua "Tvoje lice zvuči poznato".

Pritisak publike, pomalo nespretno traženje začina, ali žiri je na kraju dobio jela na ocjenu, uključujući i desert, te ipak nije mogao da odluči pa je proglasio sve učesnike pobjednicima.