latinica  ћирилица
17/04/2017 |  12:17 ⇒ 18/04/2017 | 08:59 | Autor: RTRS

Јoš dva dana do proslave 25 godina Televizije Republike Srpske! (VIDEO)

Na platou ispred RTV doma u toku su pripreme za veliki koncert koji će, povodom 25 godina Televizije Republike Srpske, biti održan u srijedu, 19. aprila od 20 časova
Pripreme za Dan televizije - Foto: RTRS
Pripreme za Dan televizijeFoto: RTRS

Tehnička ekipa i muzičari već se spremaju za spektakl isprobavajući bine, zvuk i ostalu opremu postavljenu na platou ispred RTV doma.

U ranim jutarnjnim časovima, ekipe su počele postavku konstrukcija za bine i obezbjeđivale svega što je potrebno za realizaciju ovako velikog koncerta.

"Sam događaj koji će biti taj dan radićemo pomoću troje reportažnih kola sa preko 20 kamera, dva velika krana, dronom i bežičnim sistemima. Naši gledaoci, koji ne budu u prilici da dođu ovdje, moći se u direktnom televizijskom prenosu pratiti manifestaciju", rekao je šef Službe TV produkcijskih resursa Predrag Bratić.

"Ovo je prvi put da radimo ovako jedan spektakl sa dvije, odnosno tri bine. Mislim da to do sada niko nije radio na ovim prostorima. Imaćemo oko 180 učesnika na binama", istakla je producent Mara Radulj.

Dejan Petrović sa svojim Big bendom i rok grupa Van Gog uveličaće proslavu 25 godina RTRS- a, na binama će nastupiti i muzičari iz Banjaluke i Republike Srpske.

Pod sloganom "svi na plato" pozivamo sve koji mogu, da nam se u srijedu veče pridruže na velikom spektaklu povodom četvrt vijeka postojanja RTRS.