latinica  ћирилица
18/04/2017 |  08:16 ⇒ 19/04/2017 | 07:20 | Autor: RTRS

Završene pripreme za proslavu 25 godina Televizije Republike Srpske! (VIDEO)

Na platou ispred RTV doma završene su pripreme za veliki koncert koji će, povodom 25 godina Televizije Republike Srpske, biti održan sutra, od 20 časova.
Pripreme za Dan televizije - Foto: RTRS
Pripreme za Dan televizijeFoto: RTRS

Tehnička ekipa i muzičari su spremni, a kiša može ovaj plato samo da opere i očisti za sutrašnji spektakl. Na ovoj bini slušaćemo Van Gog, a na drugoj strani Dejana Petrovića sa svojim Big bendom. Kako će to zvučati u isto vrijeme, e to je spektakl o kojem govorimo. I ne samo oni, već brojni domaći bendovi.

Dakle, dobro se utoplite i sutra svi na plato. A ako ne možete - i za to smo se pobrinuli pa ćete uz naš rođendanski koncert moći uživati uz naš program.

Tri bine sa 180 učesnika, troje reportažnih kola sa preko 20 kamera, dva velika krana, dron i bežični sistem. Spektakl do sad neviđen na ovim prostorima. 

Dejan Petrović sa svojim Big bendom i rok grupa Van Gog uveličaće proslavu 25 godina RTRS- a, na binama će nastupiti i muzičari iz Banjaluke i drugih mjesta Republike Srpske. 

Naši gledaoci, koji ne budu u prilici da dođu na plato, moći će na našoj televiziji direktno da prate manifestaciju povodom četvrt vijeka postojanja RTRS.

Povodom 25 godina postojanja i rada, na adresu Televizije Republike Srpske stigle su brojne čestitke.