latinica  ћирилица
19/04/2017 |  09:01 | Autor: RTRS

Vulićević vjeruje u titulu

Kapiten Partizana Miroslav Vulićević rekao je da vjeruje da crno-bijeli mogu do titule prvaka Srbije.
Miroslav Vuličević (Foto:StarSport) -
Miroslav Vuličević (Foto:StarSport)

Vulićević je istakao i da pobjeda u derbiju protiv Crvene zvezde mora da se "ovjeri" protiv Vojvodine u narednom kolu.

"Apsolutno vjerujem (u titulu). Što da ne vjerujem? Јoš šest utakmica je ostalo i dosta je bodova u opticaju. Sve ekipe koje su u ušle u plej-of su iskusne i svaka ekipa "juri" nešto... Ništa nam neće značiti ova tri boda ako ih "ne ovjerimo" protiv Vojvodine", rekao je Vulićević.

Fudbaleri Partizana pobijedili su kao gosti Crvenu zvezdu sa 3:1 u prvom kolu plej-ofa i tako se izjednačili sa njima po broju bodova na vrhu tabele.

Zvezda i Partizan sada imaju po 40 bodova. Zvezda je trenutno prva zahvaljujući boljoj gol-razlici, a ako oba tima na kraju plej-ofa budu imala isti učinak, crveno-bijeli će biti prvi jer su bili bolje plasirani tokom prvog dijela šampionata.

"Utisak poslije derbija je sjajan, pogotovo poslije saznanja da smo pobijedili Zvezdu u njihovoj kući poslije šest godina. Većim dijelom utakmice smo držali situaciju pod kontrolom, dogodio se taj pad na početku drugog poluvremena, što je protivnik iskoristio i postigao gol", rekao je Vulićević.

"Pokazali smo da imamo karakter, došli smo u goste lideru da se nadigravamo, da pobijedimo... Nama su u igri bila samo tri boda. Uspjeli smo da prevaziđemo krizu da se podignemo i da zasluženo pobijedimo", dodao je on.

I Bojan Ostojić smatra da Partizan i protiv Vojvodine mora da pruži svoj maksimim i pobijedi.

"Samo pobjedama može da se dođe do vrha i do ciljeva koje smo zacrtali. Јednu prepreku smo prešli, idemo dalje. Imamo isti broj bodova, nema predaje. Okrećemo se narednoj utakmici protiv Vojvodine na našem terenu gdje moramo da damo maksimum i da pobijedimo", rekao je Ostojić.

Partizan u narednom kolu dočekuje Vojvodinu, a Crvena zvezda gostuje Napretku.

Izvor: B92