latinica  ћирилица
24/04/2017 |  19:48 | Autor: RTRS

Rakitić: Volio bih da Ramos nije isključen

Vezista Barselone Ivan Rakitić, strijelac gola u pobjedi nad Realom (3:2), izjavio je da Katalonci sa Lionelom Mesijem u formi mogu sve.
Rakitić: Volio bih da Ramos nije isključen - Foto: Getty Images
Rakitić: Volio bih da Ramos nije isključenFoto: Getty Images

Mesi je na Santjago Bernabeuu postigao dva gola, odlučujući bukvalno u posljednjem sekundu meča i zakomplikovao trku Barselone i Reala za šampionski trofej, s tim da Madriđani imaju meč manje protiv Selte.

"Fudbaleri oba tima bili su veoma umorni poslije napornih utakmica u Ligi šampiona, igralo se otvoreno i viđeno je mnogo šansi. I kod rezultata 2:2 znali smo da možemo da pobjede, mislim da smo je i zaslužili na kraju. Kad imaš Mesija možeš da uradiš šta poželiš, ukoliko je na svom nivou dostižno je sve", rekao je Rakitić novinarima poslije utakmice.

Hrvatski vezista dodao je da bi više volio da je kapiten Reala Serhio Ramos ostao na terenu do kraja, umjesto što je dobio crveni karton baš poslije starta na Mesija.

"Bili smo bolji kada je Real ostao sa desetoricom, volio bih da je Ramos odigrao cio meč. Real je morao da bude mirniji i pametniji sa igračem manje. Na kraju je i rezultat to pokazao", zaključio je Rakitić.

Izvor: B92