latinica  ћирилица
25/04/2017 |  12:01 | Autor: RTRS

Vasić: Bio sam na tenkovima, ali samo Vojske Republike Srpske

Član Glavnog odbora SNSD-a Rajko Vasić poručio je PDP-u da nije bio ni na kakvim tenkovima SFOR-a, osim na tenkovim i u rovovima Vojske Republike Srpske, te da "ima više rovovskih dana nego svo rukovodstvo PDP-a od Drugog svjetskog rata".
Rajko Vasić - Foto: RTRS
Rajko VasićFoto: RTRS

"Ovima iz PDP-a mogu da poručim da se emisija 'Lokomobil' emitovala za cijelu BiH, a bila je vidljiva i gledana u Slavoniji, Dalmaciji i Srbiji", rekao je Vasić Srni, komentarišući današnje saopštenje PDP-a u kojem se navodi da je on "najviše poznat po tri stvari - po tome što je radio u tv-emisiji posvećenoj komunalnim uslugama 'Lokomobil', što je na SFOR-ovim tenkovima rušio institucije Republike Srpske i što je sa svojom privatnom štamparijom dobijao ozbiljne budžetske poslove".

Kada je riječ o štampariji, Vasić je naglasio da štamparija, čiji je bio suvlasnik, nikada nije dobijala poslove iz budžeta.

"I mogu da kažem, u pogledu ljubljenog im počasnog predsjednika /Mladena Ivanića/, da sam malo preletio - nije se bavio intelektualnim poslovima, nego je besposličario po Banjaluci", istakao je Vasić.

Izvor: SRNA