latinica  ћирилица
18/05/2017 |  11:33 ⇒ 11:39 | Autor: RTRS

Posljednji trejler za film "Planeta majmuna - Rat" (VIDEO)

"Planeta majmuna - Rat" je nastavak jednog od najuspješnijih serijala filmova koji je krenuo sa Početkom iz 2011. godine, a onda je stigla i Revolucija 2014. koja je napravila izuzetan rezulat na svjetskim blagajnama. Studio 20th Century Fox nam predstavlja posljednji trejler za ovaj najuzbudljiviji i dugoočekivani nastavak.
Planeta majmuna - Rat (Foto: YouTube / Screenshot) -
Planeta majmuna - Rat (Foto: YouTube / Screenshot)

U trećem dijelu popularne blokbaster franšize, zajednica genetski modifikovanih majmuna koju predvodi inteligentna šimpanza Cezar, ulazi u krvav obračun sa vojskom ljudi predvođenom nemilosrdnim Pukovnikom.

Nakon nezamislivih gubitaka sa kojim se suočava zajednica majmuna, Cezar doživljava krah i oslobađa svoju mračnu stranu, što rađa želju za borbom koja će osvetiti njegovu vrstu.

Naposljetku, neizbježan susret Cezara i Pukovnika dovodi do očekivanog rata koji će odrediti sudbinu ljudi, majmuna i čitave planete.

"Јoš dalje smo pomjerili granice", objašnjava Met Rivs, reditelj kako ovog tako i prethodnog nastavka Planete majmuna.

"Ovog puta smo bukvalno snimali u snijegu, a jednog dana je toliko napadao da je bilo smiješno. I odlučio sam da koristim drugačiji format, jer sam želio da od ovog dijela napravim film poput ostvarenja Serđa Leonea ili Dejvida Lina – legendarnu stvar na velikom ekranu. Zato smo snimali na 65 milimetarskoj traci zahvaljujući kojoj su majmuni dobili još bolji, realniji izgled. Јoš kada sve postavite na široko platno – detalji koje dobijete su nevjerovatni,",priča Rivs.

"Planeta majmuna – Rat“"će se naći u domaćim bioskopima od 13. jula 2017. godine, a u glavnim ulogama gledaćemo Vudija njHarelsona, Stiva Zena i Endija Serkisa, kojeg smo pratili u posljednja dva nastavka ovog filma.