latinica  ћирилица
24/05/2017 |  13:14 ⇒ 17:55 | Autor: RTRS

BL- Fudbaleri Borca i Krupe kod gradonačelnika

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da je finalna utakmica Kupa grada u fudbalu kruna vrlo uspješne sezone za učesnike finala Borac i Krupu.
Radojičić sa fudbalerima Borca i Krupe (Foto: Aleksandar Čavić) -
Radojičić sa fudbalerima Borca i Krupe (Foto: Aleksandar Čavić)

Radojičić je nakon prijema za fudbalere Borca i Krupe rekao da mu je drago da su danas svi zajedno u Gradskoj upravi, te čestitao Borcu i Krupi na sjajnim rezultatima u protekloj sezoni.

- Prvi put, Banjaluka će od naredne sezone imati dva premijerligaša i to nas posebno raduje. Grad Banjaluka čini sve što može da obezbijedi adekvatne uslove za treniranje našim klubovima, a mislim da se izgradnja pomoćnog terena kod Gradskog stadiona pokazala kao pun pogodak - naglasio je Radojičić.

Trener Krupe Slobodan Starčević rekao je da je radostan zbog uspjeha ova dva kluba i zbog toga što će Banjaluka konačno imati dva kluba u najjačem rangu takmičenja.

- To je veliki dobitak za sve nas. Nije riječ samo o seniorskim ekipama, već i podmlatku. Oko 500 djece imaće razlog više da trenira i igra u jakoj konkurenciji - naveo je Starčević i dodao da će Krupa u finalu nastupiti u najjačem sastavu, bez obzira na to što za vikend ima obaveze u Premijer ligi.

Šef struke Borca Vule Trivunović naglasio je da je sutrašnja utakmica idealna prilika za ovaj klub da vidi gdje se trenutno nalazi u odnosu na premijerligaše.

- Raduje me činjenica da je Borac još prije mjesec dana obezbijedio povratak u Premijer ligu, a drago mi je i da je kolega Starčević ostvario odlične rezultate sa Krupom. Vjerujem da će ovi uspjesi biti dodatni podstrek i jednima i drugim da dostojno iduće sezone reprezentujemo naš grad u Premijer ligi, te da jedni drugima budemo samo još veći motiv za bolje rezultate - dodao je Trivunović.

Finalna utakmica Kupa grada igra se 25. maja, na Gradskom stadionu. Ova utakmica se nalazi u programu obilježavanja slave grada - Spasovdana.

Izvor: SRNA