latinica  ћирилица
15/06/2017 |  08:19 | Autor: RTRS

Saša Čađo pred početak EP: Svaki meč je novi izazov

Kaznena ekspedicija Stevana Karadžića sletanjem na aerodrom u Pragu, počela je najbitniju misiju u 2017. godini - odbranu evropskog trona.
Saša Čađo - Foto: RTS
Saša ČađoFoto: RTS

Prvi test najbolje srpske košarkašice imaju sutra protiv Grkinja (18.00), dan kasnije ih čekaju Francuskinje, dok se u ponedjeljak sastaju sa Slovenijom. Velika podrška sa tribina, prema riječima Saše Čađo, biće dodatan motiv djevojkama da daju maksimum na terenu...

- Moja rodbina dolazi, kao i od nekoliko saigračica, takođe. Moji su na svakom prvenstvu obavezno. Podrška ljudi koje najviše volim mi daje jak vjetar u leđa - naglasila je Čađo.

Srpske reprezentativke željno čekaju prvo podbacivanje lopte na EP.

- Čak smo i slavile na posljednjem treningu, jer smo stvarno jedva čekale da krenemo. Svaki meč je novi izazov, došle smo da se borimo, pa šta bude. Radili smo mnogo na našoj igri, ali smo i skautirali protivnike, posebno se spremale za Grčku. Vodimo se time da svaku utakmicu treba da pobijedimo - kaže Čađo.

Promjenom selektora, nisu se promijenile ambicije srpskog tima.

- Disciplina je na nivou, bez toga ne možemo da očekujemo rezultat. Nas posebno izdvaja atmosfera, u ekipi ima mnogo pozitivne energije. Zaista, svaki dan, svaki trening i svaki minut je uživanje biti sa njima - zaključila je Čađo.

Izvor: Večernje novosti