latinica  ћирилица
16/06/2017 |  19:27 ⇒ 17/06/2017 | 12:21 | Autor: RTRS

"Ne bi me iznenadilo da za SDS prestanu glasati i njihove porodice"

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da je SDS takva bruka i sramota da je ne bi iznenadilo da, nakon svog štetočinskog ponašanja prema građanima Srpske, za njih prestanu glasati i članovi njihovih porodica.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

Na pitanje Srne da prokomentariše optužbe koje je SDS danas iznio protiv nje, Cvijanovićeva je rekla da nema tu šta da se komentariše.

"Što bih ja njih iz SDS-a komentarisala? Nema tu šta da se komentariše. To vam je struktura u kojoj jedni bacaju kestenje u vatru, drugi ih vade iz vatre, a onda to sve demagoški obrazloži njihov predsjednik partije. Najsvježiji primjer koji govori u prilog ovoj mojoj tvrdnji jeste haos koji su napravili u vezi sa Krivičnim zakonom BiH i sada se nemušto pravdaju", ocijenila je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da su to "vječni eksperti koji vječno ostaju u opoziciji, osim kad ih foteljama počasti Bakir Izetbegović".

"Oni bi sad polemisali sa mnom da skrenu pažnju sa svojih katastrofalnih grešaka u Sarajevu. Ali to im neće pomoći, jer to ko su i u šta se SDS pretvorio, jasno je građanima Srpske", rekla je premijer Srpske.

Izvor: Srna