latinica  ћирилица
23/06/2017 |  13:00 ⇒ 17:50 | Autor: RTRS

Radojičić: Konstruktivni razgovori sa svim političkim subjektima (VIDEO)

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da razgovara i da će razgovarati sa svim političkim subjektima u Banjaluci u vezi sa formiranjem skupštinske većine, ukoliko predsjednik gradske Skupštine Budimir Balaban formira novi odbornički klub, te ocijenio da su razgovori konstruktivni.
Igor Radojičić - Foto: RTRS
Igor RadojičićFoto: RTRS

Radojičić je ocijenio da je stanje prilično difuzno, jer se u ovom momentu više političkih klubova i partija nalazi u previranju.

"Moram sa skoro svim odbornicima pojedinačno razgovarati da se vidi kakav je čiji stav i koje je njihovo mišljenje o budućim planovima i projektima", rekao je Radojičić novinarima u Banjaluci.

On je dodao da je najvažnije da se nastave započeti projekti i programi.

"Razgovori su konstruktivni, te postoji prilično široka podrška, a ko će formalno biti u statusu većine i koalicije to će se u naredne tri sedmice definisati", rekao je Radojičić.

Govoreći o izboru direktora Kulturnog centra "Banski dvor", Radojičić je naveo da je konkurs tek objavljen, te da očekuje da ova kulturna ustanova dobije mladog i ambicioznog direktora, ističući da je zadovoljan dosadašnjim radom vršioca dužnosti direktora "Banskog dvora" Mladena Matovića.

Izvor: Srna