latinica  ћирилица
11/07/2017 |  09:12 ⇒ 09:15 | Autor: RTRS

RK "Delfin" organizuje besplatnu školu ronjenja za djecu i roditelje

Ronilački klub “Delfin“ Banja Luka organizuje besplatnu školu sportsko rekrativnog ronjenja za djecu i roditelje koja će biti održana u periodu od 19. do 22. jula ove godine.
Škola ronjenja -
Škola ronjenja

Pravo učešća imaju porodice, jedan ili oba roditelja sa djecom uzrasta od 8 do 17 godina starosti, a svi polaznici moraju biti plivači. Djeca ispod 8 godina starosti takođe mogu učestvovati u pojedinim radionicama projekta.

U sklopu projekta, polaznici će steći teoretska i praktična znanja u nekoliko radionica kao što su: boravak u prirodi, plivanje u planinskim rijekama i jezerima, ronjenje na dah, ronjenje sa ronilačkim aparatima i takmičenje u podvodnim vještinama stečenim tokom obuke.

Za roditelje i djecu uzrasta od 14 do 17 godina, učesnike na projektu, 20. jula predviđeno je besplatno ronjenje sa autonomnim ronilačkim aparatima uz pratnju instruktora, na dva do pet metara dubine uz kratak teoretski dio, podvodno snimanje i fotografisanje ronjenja.

Škola ronjenja (Foto: Ronilački klub "Delfin")

Za učesnike je obezbijeđena sva neophodna ronilačka oprema, kao i hrana, osvježavajuća pića i prevoz za osobe kojima je potreban.

Prijave i informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 065/173-180 i 065/140-313, putem mejla info@rkdelfin.org, FB stranice kluba @banjaluckidelfini i klupske internet stranice www.rkdelfin.org.

Škola roenjenja će biti održana u okviru manifestacije Ljeto na Vrbasu, a Grad Banja Luka je podržao ovaj projekat putem javnog poziva.