latinica  ћирилица
19/07/2017 |  18:12 ⇒ 21:00 | Autor: RTRS

Foča: Ujedinjenoj Srpskoj pristupila dva odbornika SDS-a (VIDEO)

Ujedinjena Srpska danas je predstavila svoj novoformirani odbor u Foči. Odboru su pristupila i dva dosadašnja odbornika SDS-a.
Foča - Ujedinjena Srpska - Foto: RTRS
Foča - Ujedinjena SrpskaFoto: RTRS

Otvaranje vrata mladim ljudima kako bi konstruktivnim idejama doprinijeli boljem socio-ekonomskom razvoju i rad u interesu svih građana Foče, opredjeljenje je Ujedinjene Srpske u ovoj lokalnoj zajednici.

- Mi želimo da Foči damo jedan novi sjaj, da privučemo što veći broj kako domaćih, tako i stranih investicija, kako bi se riješio jedan od gorućih problema u Foči, a to je smanjenje stope nezaposlenosti - kaže Miroslav Matović, predsjednik OO Ujedinjene Srpske Foča.

Rad na zapošljavanju i zaustavljanju odliva mladih iz Foče, privukao je u redove Ujedinjene Srpske i dva dojučerašnja odbornika SDS-a, koji ne kriju nezadovoljstvo u sada već bivšoj stranci.

Јedan od njih- Mladen Kulić, kaže da je ovaj postupak izazvan nezadovoljstvom rukovodstvom SDS-a i njenim odnosom prema omladini opštinskog odbora Foča, gdje je, kako kaže, grupa pojedinaca sa vrha stranku privatizovala i radi samo u  ličnom interesu.

Drugi bivši SDS-ov odbornik Mladen Čančar, takođe je nezadovoljan radom vrha stranke koji, kako kaže, tjera SDS u propast.

- Јa nisam više htio da budem dio te priče - ističe Čančar.

Ujedinjena Srpska uspjela je da izbrendira ideologiju koju druge stranke ili nemaju ili je oskudna, zadovoljno ističe prvi čovjek ove stranke. Nenad Stevandić.

- Naša ideologija je ujedinjenje, nema sukoba među braćom, te ravnopravno predstavljanje svakog kraja Republike Srpske i ravnopravan razvoj - ističe Stevandić.

Odbornici koji su pristupili Ujedinjenoj Srpskoj u lokalnom parlamentu biće dio skupštinske većine s podrškom načelniku Radisavu Mašiću.