latinica  ћирилица
23/07/2017 |  20:32 | Autor: RTRS

Nejmarova dva gola u pobjedi nad Јuventusom

Na međunarodnoj fudbalskoj sceni glavna tema je prelazak Nejmara iz Barselone u Pari Sen Žermen. Dok traju nagađanja da li će doći do rekordnog transfera, Nejmar je postigao dva gola u pobjedi Katalonaca protiv Јuventusa.
Nejmar (FOTO: neymarjr.net) -
Nejmar (FOTO: neymarjr.net)

Evropski fudbalski velikani, Barselona i Јuventus odigrali su prijateljsku utakmicu u Nju DŽersiju u okviru Međunarodnog kupa šampiona, a španski klub je na kraju slavio sa 2:1. Prvo ime utakmice bio je Nejmar kojem je trebalo devet minuta da postigne dva pogotka za Blaugranu u prvom poluvremenu.

Barselona je bila daleko bolja na ovom susretu, a Јuventus je preko Đorđa Kjelinija samo uspio da ublaži poraz u 63. minuti. Barselona je trenutno drugoplasirana sa tri boda zaostatka za Mančester junajtedom, koji je naredni protivnik Barse.

U istom takmičenju sreli su se timovi Totenhem i Pari Sen Žermen. Utakmica je odigrana u Orlandu, a engleski tim je ostvario trijumf 4:2. U izjednačenom prvom poluvremenu viđena su po dva gola na obje strane. Za Totenhem su pogađali Edinson Kavani i Havijer Pastore, a za Totenhem Kristijan Eriksen i Erik Dajer. U drugom dijelu ključni trenutak bilo je isključenje golmana Pari Sen Žermena nakon kojeg su Totenhemu sa dva gola trijum donijeli Tobi Aldervired i Heri Kejn.