latinica  ћирилица
31/07/2017 |  09:39 ⇒ 22:52 | Autor: RTRS

Banjaluka: Prijave za dodjelu podsticaja do 4.avgusta

Јavni poziv za dodjelu podsticajnih sredstava za zapošljavanja u 2017. godini poslodavcima i nezaposlenim licima, koji obavljaju djelatnost na području grada Banjaluka otvoren je do petka, 4. avgusta.
Gradska uprava Banjaluka - Foto: RTRS
Gradska uprava BanjalukaFoto: RTRS

Privrednim društvima i samostalnim preduzetnicima, poslovnim jedinicama privrednih društava i izdvojenim poslovnim jedinicama samostalnih preduzetnika registrovanim na području Banjaluke, koji obavljaju proizvodnu ili uslužnu djelatnostu, namijenjen je podsticaj u ukupnom iznosu od 400.000 KM, saopšteno je iz Gradske uprave.

Podsticaji su namijenjeni i nezaposlenim licima, prijavljenim na evidenciju Јavne ustanove Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske, Filijala Banjaluka - biro Banjaluka, u ukupnom iznosu od 220.000 KM.

Zahtjeve sa potrebnom dokumentacijom treba dostaviti poštom ili lično u zapečaćenim kovertama, na adresu - Gradska uprava grada Banjaluka, Trg srpskih vladara broj 1. Banja Luka, sa naznakom "Prijava na javni poziv za dodjelu podsticajnih sredstava u funkciji zapošljavanja u 2017. godini".

Izvor: Srna