latinica  ћирилица
14/08/2017 |  21:58 | Autor: RTRS

Matić: Mislim da ću dugo ostati u Јunajtedu

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić rekao je da su ga novi saigrači dobro prihvatili i da je zadovoljan što je ekipa dobro počela sezonu u Premijer ligi.
Nemanja Matić - Foto: klix.ba
Nemanja MatićFoto: klix.ba

Matić je ovog ljeta iz Čelsija prešao u Mančester junajted za 40 miliona funti i dobro je juče igrao protiv Vest Hema (4:0) u prvom kolu Premijer lige.

"Zahvalan sam momcima koji su me prihvatili od prvog dana, osjećam njihovu podršku. Zahvaljujući njima se dobro osjećam, mislim da ću dugo biti ovdje. Pomogli su mi i srećan sam što sam mogao da im uzvratim i da učestvujem u pobjedi", rekao je Matić za klupsku televiziju.

Govoreći o utakmici sa Vest Hemom, srpski reprezentativac rekao je da je osjećao pritisak nastupa za velik klub kakav je Mančester junajted.

"Igrali smo dobro i mislim da su i naši navijači uživali. Dobro je početi prvenstvo sa sva tri boda, sezona je duga, ali moramo da sakupljamo bodove. Sjajno je igrati na Old Trafordu, kada nosiš dres Јunajteda osjećaš neku vrstu pritiska pošto je to veliki klub, ali zbog toga smo ovdje. Znamo da je velika odgovornost igrati za Mančester junajted, srećan sam što smo dobro počeli i nadam se da ćemo tako nastaviti. Siguran sam da ova ekipa može da uradi mnogo dobrih stvari", naveo je on.

Јunajted će narednu utakmicu igrati u subotu, na gostovanju protiv Svonsija, u drugom kolu Premijer lige.

Izvor: RTS