latinica  ћирилица
07/09/2017 |  10:22 ⇒ 13:07 | Autor: RTRS

Vlada Srpske o Nacrtu zakona o banjama

Vlada Republike Srpske razmatraće danas Nacrt zakona o banjama.
Vlada Republike Srpske  (Foto:vlada.rs) -
Vlada Republike Srpske (Foto:vlada.rs)

Na predloženom dnevnom redu je i informacija u vezi sa aktivnostima na zaključenju kolektivnog ugovora Mješovitog holdinga Elektroprivreda Republike Srpske i prijedlog kolektivnog ugovora.

Ministri će razmatrati informaciju o zakonskoj regulativi BiH i Republike Srpske u oblastima sjemena i sadnog materijala i problematici uvoza sorti sjemena, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Vlada će razmatrati i informaciju o nemogućnosti uspostavljanja informacionog centra Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Јugoslaviju, te informaciju o izvještaju o radu Savske komisije za period od 1. april 2016. do 31. marta ove godine.

Na dnevnom redu današnje sjednice je i izvještaj o sprovedenom postupku otvaranja i vrednovanja ponuda na javni poziv za za dodjelu koncesije za eksploataciju tehničkog građevinskog kamena - krečnjaka na ležištu "Crni vir" u opštini Čelinac.

Biće razmatran i zbirni izvještaj o sprovedenom ocjenjivanju državnih službenika i namještenika zaposlenih u organima uprave Republike Srpske za period od 1. jula do 31. decembara 2016. godine.

Izvor: SRNA