latinica  ћирилица
09/09/2017 |  20:51 ⇒ 20:52 | Autor: RTRS

Mančester siti savladao oslabljeni Liverpul, kiks "Crvenih đavola"

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su Liverpul sa 5:0 (2:0), u prvom meču 4. kola Premijer lige.
Engleska premijer liga (foto: www.footballgate.com) -
Engleska premijer liga (foto: www.footballgate.com)

Golove za Siti postigli su Aguero u 24, Žezus u 45+6 i 53. i Sane u 77. i 90+1 minutu. Zanimljivo je da je upravo Sane zamijenio Žezusa.

"Građanima je posao bio olakšan kada je Mane zbog crvenog kartona morao da napusti teren već u 37. minutu.

I u ravnopravnijim uslovima Liverpul se ne bi lako izborio sa Sitijem na njegovom terenu, a s igračem manje utakmica je gotovo izgubila smisao. Zapravo, da će Liverpul imati težak posao znalo se i kada je objelodanjeno da Kutinjo neće igrati zbog loše forme.

Mančester siti poslije četiri utakmice ima deset bodova iz tri pobjede i remija (uz gol razlika 10:2), dok Liverpul ima skor od dve pobjede, jednog remija i jednog poraza (gol razlika 8:8).

Mančester junajted je odigrao neriješeno na gostovanju protiv ekipe Stouka - 2:2. Strijelic za Јunajted su bili Rašford u 45 minuti i Lukaku u 57 minuti, dok je za Stouk golove postigao Čupa Moutung u 43-oj i 63 minuti utakmice.

Fudbaleri Čelsija pobijedili su na gostujućem terenu Lester sa 2:1, u utakmici četvrtog kola Premijer lige i ostvarili treću pobjedu. Arsenal je savladao Bornmut sa 3:0, dok je Totenhem istim rezultatom savladao Everton.

Izvor: B92, RTS