latinica  ћирилица
14/09/2017 |  17:33 ⇒ 18:02 | Autor: RTRS

"Čubrilović pokazao ozbiljnost i zrelost u parlametu"

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović pokazao juče svu ozbiljnost i zrelost koju jedna takva funkcija zahtijeva i, između ostalog, zahvaljujući njegovoj prisebnosti i odlučnosti da se odbrani demokratija u Srpskoj, obojena revolucija SDS-a, PDP-a i NDP-a pala je na prvom koraku.
Milorad Dodik - Foto: RTRS
Milorad DodikFoto: RTRS

"Zahtjevi opozicije za njegovom smjenom su neozbiljni, baš kakva im je juče bila i revolucija. Osobina poropalih revolucionarnih poduhvata i jesu stalni zahtjevi za nečijom smjenom, pa javnost u Republici Srpskoj ne treba da čudi ukoliko u narednih par mjeseci SDS, PDP i NDP ispostave zahtjeve za smjenu još desetine ljudi koji odgovorno rade u interesu Republike Srpske", rekao je Dodik Srni upitan da prokomentariše zahtjev opozicije za smjenom predsjednika parlamenta Srpske.

Umjesto političkih programa i nuđenja alternativa u Srpskoj, kaže predsjednik Republike, opozicija će narodu "mazati oči" kako nešto radi ispostavljajući zahtjev za nečijim odlaskom i "za takav amaterizam redovno će primati platu od narodnih para, kako oni to vole da istaknu".

Izvor: Srna