latinica  ћирилица
10/10/2017 |  08:15 ⇒ 16/10/2017 | 09:20 | Autor: RTRS

Јoš dvije nagrade za film "S ruba pameti" (FOTO/VIDEO)

Film "S ruba pameti", u produkciji Radio- televizije Republike Srpske naše novinarke Milane Majar, dobitnik je još dvije značajna nagrade.
Nagrada RTRS -
Nagrada RTRS

Na 21. internacionalnom televizijskom festivalu Bratina dokumentarni film "S ruba pameti" proglašen je za najbolji dokumentarni film u kategoriji "Milosrđe", a Radio-televizija Republike Srpske nagrađena je diplomom prvog stepena.

U okviru festivala Bratina, međunarodni filmski festival Zlatni vitez, koji takođe dodjeljuje tri nagrade za najbolja ostvarenja, ponovo je, nakon Sevastopolja, nagradio ostvarenje "S ruba pameti". Za najbolji dokumentarni film Radio- televizija Republike Srpske dobila je ZLATNU DIPLOMU. 

Milana Majar - nagrade RTRS-u za film "S ruba pameti"

Na festivalu Bratina, održanom pod pokroviteljstvom guvernera Moskovske regije, Radio-televizija Republike Srpske učestvovala je zajedno sa 50 televizija iz Podmoskovlja, a prijavljeno je 250 filmova iz 13 država, među kojima su Srbija, Bugarska, Poljska, Kina, UAE, Njemačka, Meksiko, Bjelorusija i Letonija. 

 

Ovo je četvrta nagrada filmu "S ruba pameti" koja ove godine stiže iz Rusije, a deveta od marta ove godine, kada je film završen. 

Nagrada RTRS

Film se prikazuje na festivalima u Evropi, Aziji i Americi.