latinica  ћирилица
10/10/2017 |  15:19 ⇒ 18:37 | Autor: RTRS

Banjaluka: Otvoreno novo igralište i rekreativna zona u "Akvani" (VIDEO)

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i generalni direktor kompanije M:tel Marko Lopičić, otvorili su novoizgrađeno dječje igralište i trim stazu u krugu vodenog parka „Akvana“.
Otvoreno novo igralište u "Akvani" - Foto: RTRS
Otvoreno novo igralište u "Akvani"Foto: RTRS

Ovo je jedna od najvrednijih donacija u okviru velike akcije Gradske uprave i društveno odgovornih kompanija za izgradnju dječjih igrališta, a investicija je vrijedna oko 120.000 maraka.

Ovo je jedan od većih donatorskih projekata ovog tipa, jer će osim za izgradnju igrališta za djecu, M:tel donirati sredstva za izgradnju rekreativne zone, koju će koristiti i odrasli.

Direktor kompanije "M:tel" Marko Lopičić rekao je da je kompaniji "M:tel" zadovoljstvo da učestvuje u životu zajednice na najljepši način - darivanjem.

On je dodao da im je važno da pomognu u stvaranju boljih i ljepših uslova za život i razvoj najmlađih sugrađana, ali i svih rekreativaca koji će koristiti ovo igralište, odnosno terene, staze i sprave za vježbanje.

Gradonačelnik Banjaluke dodao je da je u toku izgradnja igrališta na još nekim lokacijama, kao i pregovori sa novim društveno odgovornim kompanijama kojima grad nudi lokacije na cijelom području Banjaluke.

Banjalučani će, zahvaljući ovoj donaciji, pored mjesta za igru za mališane na savremenim i jedinstvenim rekvizitima, dobiti i mjesto za svakodnevnu rekreaciju na otvorenom.