latinica  ћирилица
17/10/2017 |  07:28 ⇒ 22:39 | Autor: RTRS

LŠ: Mančester siti-Napoli (RTRS uživo)

U fudbalskoj Ligi šampiona na rasporedu su mečevi 3. kola.
Liga šampiona - Foto: RTRS
Liga šampionaFoto: RTRS

Derbi susret u grupi F igraju Mančester siti i Napoli. Ovaj meč prenosi naša Televizija!

Izabranici Pepa Gvardiole igraju fantastično ove sezone, i u nacionalnom šampionatu kao i u Ligi šampiona. Građani su lideri grupe E sa maksimalnih šest bodova, šest datih golova a njihova mreža se još uvijek nije tresla. Siti i Napili do sada su se sastali samo jednom i ekipa iz Napulja je slavila sa 3:2. Ekipa iz plavog dijela Mančestera je u seriji ode pet pobjeda i to isto očekuju i večeras.

- Imam puno poštovanja za njih, volim da ih gledam kako igraju. Јa sam trener profesionalac, ali i gledalac. Znam mnogo o ekipama koje je trenirao ili trenira Sari, igraju zaista odlično. Nadam se da će biti dobra utakmica i za gledaoce na stadionu, ali i pored malih ekrana. Vjerujem da možemo do pobjede iako ih respektujemo i način kako igraju - rekao je Gvardiola.

I gosti su u seriji od pet trijumfa. Pobjeda u posljednjem kolu nad Romom u vječnom gradu, dala im je dodatno sampouzdanje.

- Želio bih da zahvalim Pepu Gracdioli na lijepim riječima o nama. Njegovi komplimenti su dobrodošli, jer je trenutno najbolji menadžer na svijetu. Vidjećemo ko će od igrača biti spreman, ali ako želimo da igramo na visokom nivou to su onda velike utakmice, kao što je ova - rekao je trener ekipe Mauricio Sari.

Druga utakmica koja privlači posebnu pažnju je susret u Madridu između Reala i Totenhema. Do sada su se sastali tri puta i sva tri duela kraljevski klub je riješio u svoju korist. Obje ekipe su u odličnoj formi, tako da i u ovoj utakmici očekujemo dobar fudbal i vjerujemo dosta golova. I Real i Totenhem su osvojili maksimalan broj bodova u prva dva kola, tako da i to daje dodatnu draž ovom duelu.

U ostalim utakmicama sastaće se Apoel-Borusija, Fejnord-Šahtjor, Maribor-Liverpul, Monako-Bešiktaš, Lajpcig-Porto i Spartak-Sevilja.