latinica  ћирилица
18/10/2017 |  10:25 ⇒ 10:30 | Autor: RTRS

Špirić: Opozicija ne odstupa od svojih tragikomičnih igara

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić smatra da noćašnje zasjedanje Narodne skupštine Republike Srpske potvrđuje da opozicija, predvođena SDS-om, ima plan da u prvoj fazi blokira rad institucija Srpske, a u drugoj da pokuša sa uličnim nemirima, od čega "ne odstupa zbog nalogodavaca koji finansiraju njihovu tragikomičnu igru".
Nikola Špirić - Foto: RTRS
Nikola ŠpirićFoto: RTRS

- Kako izgleda, srećom, neuspjelu realizaciju prvog dijela plana gledali smo u jučerašnjem dijelu zasjedanja Narodne skupštine - izjavio je Srni Špirić.

On napominje da ostaje da se vidi kako će izgledati realizacija drugog dijela plana.

- U taj dio ulaze pokušavajući diskreditaciju ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača i policije koja predstavlja stub bezbjednosti svih u Republici Srpskoj - kaže Špirić.

Špirić je ocijenio da je to, za sada, "najveća viđena izdaja".

- Znaju oni da to narod ne prašta, ali imam osjećaj da naprijed ne mogu upravo zbog toga, a nazad ne smiju zbog nalogodavaca koji finansiraju ovu njihovu tragikomičnu igru - rekao je Špirić.

Špirić, koji je poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH, ocijenio je da će se vrlo brzo vidjeti da li će pobijediti razum, na koji je i ovaj put pozvao.

Izvor: SRNA