latinica  ћирилица
23/10/2017 |  10:32 ⇒ 10:52 | Autor: RTRS

Kolarov: Mihajlović je bio moj idol

Fudbaler Rome Aleksandar Kolarov istakao je da je srećan što je dao gol Torinu trenera Siniše Mihajlovića, i to baš iz slobodnog udarca kao što je to svojevremeno radio njegov idol iz detinjstva.
Aleksandar Kolarov - Foto: TANЈUG
Aleksandar KolarovFoto: TANЈUG

Kolarov je u 69. minutu donio Rimljanima tri boda u Torinu (1:0) u utakmici Serije A novim pogotkom ove sezone, drugim u samo četiri dana poslije duela sa Čelsijem u Ligi šampiona.

- Siniša je bio moj idol kada je igrao u Crvenoj zvezdi i htio sam da postignem gol iz slobodnog udarca jer je bio na drugoj strani. Srećan sam što sam to uspio, posebno što je bio pogodak za pobjedu - rekao je Kolarov, a prenosi Korijere delo Sport.

Lijevonogi srpski reprezentativac naglašava da je trijumf u Torinu dokaz da se Roma nalazi u odličnoj seriji rezultata.

- Trijumf je, prije svega, dokaz kontinuiteta. U Londonu smo imali sjajan meč i, po mom mišljenju, mogli i da pobijedimo. Bilo je teško poslije toga da igramo u Torinu protiv odličnog tima, mučili smo se, ali računaju se samo tri boda -  kazao je bivši fudbaler Čukaričkog, OFK Beograda, Lacija i Mančester Sitija.

Pohvale na račun Kolarova iznio je trener Rome Euzebio Di Frančesko.

- Aleksandar ima nevjerovatan mentalitet. To je karakteristika koju najviše voli - smatra trener trenutno petoplasiranog tima italijanskog prvenstva.

Kolarov je ljetos došao u Rim iz Mančester Sitija i odmah pokazao da je veliko pojačanje za ekipu sa Olimpika.

Izvor: B92