latinica  ћирилица
24/10/2017 |  21:48 | Autor: RTRS

Foča: Kujundžić prešao iz SP-a u DNS

Goran Kujundžić ubuduće će djelovati kao nezavisni odbornik i član Kluba odbornika Demokratskog narodnog saveza u Skupštini opštine Foča.
DNS Foča - Foto: RTRS
DNS FočaFoto: RTRS

Kujundžić je izabran i za člana Predsjedništva i Opštinskog odbora, potvrdio je večeras na konferenciji za medije Spomenko Stojanović, predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Foča.

Prema riječima Kujundžića odluku da napusti Socijalističku partiju i da počne djelovati kao nezavisni odbornik donio je zato što je u DNS-u prepoznao ozbiljne ljude koji drže do riječi.

- Bilo je nemoguće ostati u partiji u kojoj sam bio. Vjerujem da ćemo imati dobru saradnju i da ću biti više uvažavan nego u prethodnoj partiji. Svoju politiku i ideologiju ne mijenjam - istakao je Kujundžić.

Stojanović je rekao da se sa Kujundžićem poznaju od prije.

- Sarađivali smo i u prethodnom mandatu u Skupštini opštine. Imamo iste poglede na vođenje lokalne politike - naglasio je Stojanović.

Kujundžić je obavljao i funkciju predsjednika Opštinskog odbora Socijalističke partije s kojom je osvojio odbornički mandat.

Klub Demokratskog narodnog saveza u Skupštini opštine Foča sada broji pet odbornika, nakon što se trojici DNS-ovih odbornika prikuljučili Goran Kujundžić i Srebrenko Kunarac, bivši odbornik NDP-a Zdravko Krsmanović. Ispred DNS-a je klub SNSD-a, u kojem je osam odbornika.

R. Obrenović/RTRS