latinica  ћирилица
24/10/2017 |  22:14 | Autor: RTRS

Održana premijera prvih epizoda serije "Meso" (FOTO)

Bioskopska premijera dugo očekivane serije "Meso" čiji scenario potpisuje Nikola Pejaković, a režiju Saša Hajduković održana je večeras u Banjaluci. Serija je potpuno domaći proizvod i nastala je kao prvenac produkcijske kuće "Bosonoga", a u koprodukciji sa Radio-televizijom Republike Srpske.
Premijera filma "Meso" - Foto: RTRS
Premijera filma "Meso"Foto: RTRS

Glavni junaci filma i serije "Meso" su Mirko i Slavko-ljudi čija imena asociraju na prošla vremena, ali koji se na svoje načine bore sa nedaćama vremena u kojem žive. Savremen način pričanja i ekranizacije svakodnevice je ono što se vidi već u prvim kadrovima serije.

Fudbal, ćevapi, životni problemi, ljudske vrijednosti o tome se i danas priča u Banjaluci ali i u bilo kojem drugom gradu u regionu tako da će "Meso" sigurno držati gledaoce uz male ekrane kao i sve prisutne na premijeri.

Glavnu ulogu tumači Igor Đorđević, a pored njega glume i Nikola Pejaković, Branko Јanković, Vuk Kostić, Marija Pikić, Faketa Salihbegović Avdagić, Nikolina Јelisavac, Ljubiša Savanović, Tomislav Trifunović, Stojan Matavulj i mnogi drugi.

Serija će premijerno biti emitovana 28. oktobra, u 21 čas na programu naše televizije i ima ukupno devet epizoda.

S. Popović/RTRS