latinica  ћирилица
10/11/2017 |  16:13 | Autor: RTRS

Ni Šerbedžije, ni para!

Građani Srpske koji su kupili ulaznice kako bi uživali u gala koncertu slavnog Radeta Šerbedžije, ni 15 dana nakon što je nastup otkazan, nisu uspjeli da vrate novac od kupljenih karata.
Rade Šerbedžija - Foto: RTRS
Rade ŠerbedžijaFoto: RTRS

Koncert, koji je bio zakazan za 27. oktobar u dvorani "Obilićevo" u Banjaluci, otkazan je dan ranije. Iz banjalučke agencije "Lira", koja je bila organizator događaja, tada su rekli da je nastup otkazan iz tehničkih razloga i da će svi koji su kupili ulaznice za dugo najavljivani koncert moći da ih vrate od 30. oktobra ispred Robne kuće "Boska" i da dobiju novac za njih.

Prethodno je Šerbedžija za domaću publiku trebalo da nastupa u Kulturnom centru Banski dvor 3. oktobra, ali su termin i lokacija promijenjeni.

- Kupili smo uredno karte po cijeni od 30 KM. Mjesto održavanja koncerta je promijenjeno i umjesto Banskog dvora, koncert je prebačen u dvoranu "Obilićevo". Nakon toga, objavljeno je da je koncert otkazan, a da će novac kupcima biti vraćen od 30. oktobra, ali povrat još nije omogućen - kazala je Banjalučanka Mirjana P.

Direktor agencije "Lira" Miroslav Višekruna uvjerava da će novac svima koji su kupili karte za Šerbedžijin koncert biti vraćen.

Izvor: Glas Srpske