latinica  ћирилица
12/11/2017 |  20:50 ⇒ 21:08 | Autor: RTRS

Lazarević: Treba zaustaviti osipanje stanovništva

Pokret "Uspješna Srpska" najavio je danas da će raditi na poboljšanju stanja u Loparama kako bi se zaustavilo osipanje stanovništva, što je ocijenjeno kao gorući problem u ovoj opštini.
Lopare - konstitutivna sjednica - Uspješna Srpska - Foto: SRNA
Lopare - konstitutivna sjednica - Uspješna SrpskaFoto: SRNA

Na današnjoj konstitutivnoj sjednici za predsjednika Opštinskog odbora "Uspješne Srpske" u Loparama izabran je Ljubiša Lazarević, doktor veterinarske medicine.

"Naš cilj je formiranje struktura mladih i nekorumpiranih ljudi koji imaju entuzijazma i žele da učestvuju u kreiranju političke scene Republike Srpske i samih Lopara", rekao je Lazarević.

Predsjednik "Uspješne Srpske" Zlatko Maksimović istakao je da ta stranka ima sve više pristalica i da su, osim u sjedištu u Bijeljini, do sada formirani odbori u Banjaluci, Ugljeviku, Brčkom, Šamcu, Tesliću, Doboju, Gradišci, Foči, Palama, Trebinju i Istočnom Sarajevu.

"Naš cilj je bolji život naših sugrađana, a da bi to ostvarili Pokret mora da ostvari dobar rezultat na predstojećim izborima", poručio je Maksimović.

Lider stranke je dodao da je u Loparama izabran dobar i sposoban predsjednik koji će uspješno voditi odbor "Uspješne Srpske" u toj opštini.

Izvor: SRNA