latinica  ћирилица
16/11/2017 |  09:22 ⇒ 13:29 | Autor: RTRS

Vlada Srpske o Prijedlogu zakona o srednjem obrazovanju

Vlada Republike Srpske razmatraće danas Prijedlog zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju i Nacrt zakona o posebnom registru lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorištavanja djece.
Vlada RS (foto:vladars.net) -
Vlada RS (foto:vladars.net)

Na sjednici će biti riječi i o nacrtima zakona o izmjenama i dopunama Zakona o studentskom organizovanju i Zakona o sudskim taksama.

Na predloženom dnevnom redu je i informacija o statističkim pokazateljima stanja u oblastima prerađivačke industrije i njihovom kretanju za devet mjeseci ove godine, sa prijedlogom zaključka, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću.

Trebalo bi da bude razmatrana i informacija o uputstvu za izradu programa i plana rada i finansijskog plana predstavništava Republike Srpske u inostranstvu za narednu godinu, sa prijedlogom zaključka.

Pred ministrima će se naći i prijedlog zaključka kojim se predsjedniku Republike Srpske predlaže da postavi Duška Perovića za šefa Predstavništva Republike Srpske u Ruskoj Federaciji, sa sjedištem u Moskvi.

Izvor: SRNA