latinica  ћирилица
09/12/2017 |  13:35 ⇒ 13:52 | Autor: RTRS

"Mladi pokretačka snaga SNSD-a"

Potpredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Željka Cvijanović izjavila je da je politički interes i orijentir SNSD-a Republika Srpska, a da su mladi pokretačka snaga i budućnost stranke.
Laktaši, Mladi socijaldemokrati - Foto: SRNA
Laktaši, Mladi socijaldemokratiFoto: SRNA

Cvijanovićeva, koja danas učestvuje u radu političke akademije namijenjene članovima Mladih socijaldemokrata, naglasila je da je ovo jedan uspješan projekat koji se sprovodi kroz različite module u okviru SNSD-a.

"Uvijek obrađujemo različite teme od toga kako nastupati u javnosti, do ozbiljnih tema koje se odnose na rezultate političke partije i Vlade, gdje naša politička partija ima dominantnu ulogu u kreiranju određenih politika", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Laktašima prije početka političke akademije.

Prema njenim riječima, suština ovakvih događaja jeste da mladi razumiju procese, da razumiju gdje živimo i šta moraju da rade političari.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata Denis Šulić istakao da je ovo druga generacija koja pohađa političku akademiju SNSD-a.

"Partija koja organizuje ovakve seminare za mlade ljude sigurno je partija koja brine o svojoj budućnosti. Ovdje imamo mlade iz cijele Republike Srpske, od Novog Grada do Trebinja, koji uče kako da, kad se vrate u svoje opštinske odbore, rade i prenose ideju i jake Srpske i jakog SNSD-a", rekao je Šulić.

Izvor: SRNA