latinica  ћирилица
20/01/2018 |  11:54 | Autor: RTRS

PDP: Nakon narednih izbora, u Srpskoj će biti izgrađeno pošteno društvo

PDP obećava građanima da će nakon narednih izbora u Republici Srpskoj biti izgrađeno pošteno i pristojno društvo, u kojem će "osobe poput /poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH/ Milice Marković biti potpuno marginalizovane".
PDP -
PDP

Reagujući na jučerašnju izjavu Markovićeve da je "najveća mrlja na licu Republike Srpske to što je u zajedničkim institucijama BiH predstavljaju ljudi poput klasičnog srpskog autošoviniste Igora Crnatka, koji svojim ponašanjem pokušava da 'šamara' Srpsku, dodvoravajući se na taj način političkom Sarajevu i nekim zapadnim ambasadama", iz PDP-a tvrde da je njen napad na Crnatka potvrđuje da su ona i SNSD "uvijek u funkciji zaštite kriminalaca".

"Markovićeva staje u zaštitu osoba iz kriminalnog miljea sa teškim krivičnim djelima, samo zato što je to prirodno okruženje SNSD-a i zato što od te grupe smiješnih istetoviranih pozera očekuje da će je štititi kad dođe do političkih promjena u Republici Srpskoj", saopšteno je iz PDP–a.

Iz ove partije navode da Markovićeva od 2006. godine, već skoro 12 godina "sjedi" u Parlamentarnoj skupštini BiH, te da joj za to vrijeme isplaćeno nepunih milion KM, na ime plata i naknada, a da, kako tvrde, nije uradila nijednu korisnu stvar za Republiku Srpsku, niti je ostala upamćena bilo koja njena inicijativa ili prijedlog.

Izvor: SRNA