latinica  ћирилица
05/02/2018 |  14:21 ⇒ 20:27 | Autor: RTRS

U utorak promjenljivo oblačno (VIDEO)

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje promjenljivo vrijeme, a poslije podne moguće je naoblačenje na jugu i zapadu sa slabim padavinama.

Ujutro će biti promjenljivo, u Krajini i pretežno oblačno, u kotlinskim predjelima sa maglom ili niskom oblačnošću, suvo i hladno, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana na jugu i zapadu moguće je naoblačenje sa slabim padavinama prema večeri, u početku sa kišom koja će na zapadu i sjeveru u višim predjelima preći u slab snijeg.

Na istoku se slabe padavine očekuju do narednog jutra.

Јutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus šest do nula, a najviša dnevna do šest, na jugu do 11 stepeni Celzijusovih.

Vjetar je moguć u zapadnim i sjevernim krajevima, slab sjeverni i sjeveroistočni, a u ostalim krajevima južnih smjerova.

U Republici Srpskoj i FBiH danas je preovladavalo oblačno vrijeme.

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus osam, Han Pijesak i Krupa na Uni nula, Banjaluka, Bihać, Doboj, Drinić, Mrakovica, Mrkonjić Grad i Novi Grad jedan, Kalinovik dva, Sokolac tri, Gacko, Bugojno, Sarajevo i Ribnik četiri, Bijeljina, Nevesinje i Srebrenica pet, Rudo sedam, Bileća i Višegrad devet, Trebinje 10, te Mostar i Stolac 11 stepeni Celzijusovih.

Izvor: SRNA