latinica  ћирилица
04/03/2018 |  10:24 ⇒ 13:01 | Autor: RTRS

"Zvornik -stan" produžio grijanje tokom noćnih sati (VIDEO)

Zbog višednevnog temperaturnog minusa u Zvorniku, distributer toplotne energije a.d. "Zvornik - stan" odlučio je, prije nekoliko dana, režim rada prilagoditi novonastalim vremenskim prilikama i produžiti isporuku toplotne energije do 23 sata i 30 minuta, odnosno dva i po sata duže nego do sada.
Zvornik - Foto: RTRS
ZvornikFoto: RTRS

Odluka "Zvornik - stana" da produži termin isporuke grijanja nagrada je za 2.200 korisnika Gradske toplane koji su tokom ove sezone grijanja u kontinuitetu imali kvalitetno grijanje jer neće biti fakturisana korisnicima.

- To je naš poklon našim korisnicima. Vremenske neprilike su nas navele da razmišljamo o tome i došli smo do zaključka da produžimo grijanje i da bude što kraća pauza između momenta kada isključujemo greianje i momenta ponovnog kretanja, tako da smo to sveli na dva tri sata, ističe Miodrag Јevtić, direktor a.d. "Zvornik-stan".

Produženi režim isporuke toplotne energije i topli radijatori obradovali su građane.

Odluka će važiti i u narednom periodu, do osjetnog poboljšanja vremenskih prilika. Novi režim rada neće stvoriti probleme Gradskoj toplani jer raspolaže dovoljnim količinama zaliha i kvalitetnom opremom.

- Imamo dobru opremu na visokom tehničkom nivou i nemamo nikakvih zastoja. Tako da se nadam da su građani zadovoljni  ovim načinom grijanja, dodaje Јevtić.

Sezona grijanja u Zvorniku počela je 15. oktobra prošle godine i odvija se bez ikakvih problema, a trebalo bi da traje do sredine aprila.