latinica  ћирилица
12/03/2018 |  08:20 ⇒ 08:27 | Autor: RTRS

Đoković: Nije ni trebalo da budem ovdje! Kao da je prvi put...

Srpski teniser Novak Đoković je poslije poraza od Јapanca Taro Danijela (7:6, 4:6, 6:1) istakao da nije ni imao velika očekivanja od turnira u Indijan Velsu jer je od operacije lakta prošlo tek pet-šest nedjelja.
Novak Đoković - Foto: RTRS
Novak ĐokovićFoto: RTRS

"Želio bih da čestitam svom rivalu jer se borio i pokazao sjajan duh na terenu. Јa sam se osjećao kao da igram prvi meč na ATP turu, veoma čudno... Potpuno sam izgubio ritam, sve, mučio sam se i sa zdravljem prethodnih nedjelja. Zahvalan sam što sam bio na terenu tako brzo poslije povrede, ali istovremeno se uopšte ne osjećam dobro", rekao je Đoković poslije poraza u drugoj rundi turnira koji je pet puta osvajao.

Đoković je potom nagovijestio da je možda i poranio sa povratkom na teren.

"Nedostaje mi takmičenje, ali moram da razgovaram sa timom i da smislimo strategiju kako ćemo dalje. Bog nam uvijek zada neki izazov kada ga najmanje očekujemo. Uvijek postoji nešto dobro u svemu, za sve postoji razlog", kaže trenutno 13. teniser svijeta i dodaje:

"Nije ni trebalo da budem ovdje, operisao sam se prije pet-šest nedjelja, tako da nije bilo očekivanja ovdje. Nisam uspio da pronađem ritam, pogotovo na bekhendu koji mi je uvijek bio čvrst kao stijena. I to je dio nekarakterističnih okolnosti u kojima sam trenutno".

Novak nije želio da odgovara na pitanja u vezi sa operacijom u Švajcarskoj.

"Pročitajte moje saopštenje, tamo sve piše", dodao je.

Izvor: Nezavisne novine