latinica  ћирилица
10/05/2018 |  20:47 | Autor: RTRS

Partizan slomio otpor Dinamika

Košarkaši Partizana su pred nekoliko stotina gledalaca u hali "Aleksandar Nikolić" savladali 87:71 (27:17, 17:22, 18:22, 25:10) u osmom kolu grupe B Superlige Srbije i tako su nastavili borbu za prvo mjesto pred plej-of.
Partizan (Foto:nezavisne.com) -
Partizan (Foto:nezavisne.com)

Crno-bijeli su tako došli do sedme pobjede u grupi B Superlige i nastavili borbu za prvo mjesto pred plej-of. Samo, da bi Partizan zaista sa liderske pozicije i ušao u doigravanje, potrebno je da i da naredna dva meča riješi u svoju korist, ali i da FMP izgubi barem jednu utakmicu do kraja sezone. Tim iz Železnika takođe ima samo jedan poraz, ali i bolji međusobni skor od crno-bijelih.

Partizan su do pobjede protiv Dinamika vodili Najdžel Vilijams-Gos sa 19 poena, odnosno Kvame Von sa 15. Na drugoj strani istakli su se Aleksandar Todorović sa 18 i Nemanja Krstić sa 11 koševa. Tim sa Dorćola je poslije ovog poraza ostao na trećem mjestu u grupi B sa po četiri pobjede i neuspjeha.

Napomenimo i to da je na meču u hali "Aleksandar Nikolić" bila viđena i jedna dirljiva scena, jer je navijač crno-belih Miloš zaprosio devojku Milicu, posle čega su dobili ovacije navijača.