latinica  ћирилица
21/06/2018 |  22:10 ⇒ 22:14 | Autor: SRNA

Zdenko Sakan na čelu kotorvaroškog odbora PDP-a

Zdenko Sakan izabran je večeras za predsjednika Opštinskog odbora PDP-a Kotor Varoš.
Sabor kotorvaroškog PDP-a - Foto: SRNA
Sabor kotorvaroškog PDP-aFoto: SRNA

Sakan je najavio još bolji rezultat PDP-a na predstojećim izborima u Kotor Varošu, gdje, kako je naveo, ova stranka u kontinuitetu bilježi dobre rezultate.

- Radićemo timski, a ja ću biti prvi među jednakima. Imamo odličnu bazu u mjesnim odborima i predstoji nam žestok rad u danima do izbora - rekao je Sakan.

On je dodao da nije bilo osipanja članstva u proteklih šest godina kada je PDP bio u opoziciji u Kotor Varošu.

Saboru kotorvaroškog PDP-a prisustvovali su počasni predsjednik stranke Mladen Ivanić i predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Ivanić je rekao da je u Kotor Varošu pobijedio i 2010. i 2014. godine, te da očekuje pobjedu i na predstojećim izborima.

- Imamo dobru strukturu u Kotor Varošu i dobar partnerski odnos sa SDS-om. Vjerujem da ćemo /kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske/ Vukota Govedarica i ja odnijeti pobjedu - naglasio je Ivanić, koji je i kandidat Saveza za promjene za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske.

Borenović je istakao da je Kotor Varoš lokalna zajednica u kojoj se vidi dobra saradnja opštinskog rukovodstva i institucija BiH.

- PDP ima značajnu podršku građana Kotor Varoša i izbor Zdenka Sakana za predsjednika Opštinskog odbora je korak naprijed u ostvarenju dobrih rezultata, jer uživa poštovanje građana zbog dosadašnjih rezultata koje je postigao kao načelnik opštine - rekao je Borenović.