latinica  ћирилица
25/06/2018 |  12:21 | Autor: RTRS

SNSD Bijeljina: Izgradnja kanalizacije premašila rokove i sredstva

Izgradnja kanalizacije u Bijeljini samo je jedan je od projekata u nizu koji aktuelna vlast, predvođena SDS-om, koristi u predizborne svrhe, izjavio je odbornik SNSD-a u Skupštini grada Vaso Arsenović.
SNSD Bijeljina - Foto: RTRS
SNSD BijeljinaFoto: RTRS

Arsenović je naglasio da je realizacija ovog projekta premašila sve rokove i planirana finansijska sredstva.

- U izgradnju kanalizacione mreže u Bijeljini u proteklih 13 godina uloženo je oko 65 miliona KM, a priključeno je svega 9.000 korisnika. Ukoliko se radovi nastave ovom dinamikom, kanalizacija neće biti završena za 30 godina a biće neophodno uložiti još 200 miliona KM –rekao je Arsenović.

Građani Bijeljine suočeni su i sa drugim infrastrukturnim problemima, istakao je i zamjenik predsjednika mladih SNSD-a Aleksandar Đurđević.

On je rekao da su stanovnici Semberije taoci predizborne kampanje SDS-a, odnosno, kako je rekao, nemarne, nestručne i bahate Gradske uprave.

- Tražimo od gradskih vlasti da obrazlože da li će i kada ispuniti obećanja i završiti dugo najavljivane projekte kojima će poboljšati uslove života na ovom području, ali vjerujemo da će njihova obećanja ostati samo još jedno "mrtvo slovo na papiru" - rekao je Đurđević.

S.Radovanović/RTRS