latinica  ћирилица
25/06/2018 |  16:23 ⇒ 18:42 | Autor: RTRS

"Kozara puls fest" od 27. do 29. jula

Nacionalni park Kozara domaćin je festivala, "Kozara puls fest" koji će biti održan od 27. do 29. jula.

Osim muzičkih sadržaja, treći dan festivala, ove godine biće održan sajam lokalnih proizvođača hrane i pića na platou Mrakovica.

Nakon prošlogodišnjeg spektakla, publika ove godine može da očekuje još bolju zabavavu. Nastupiće Zabranjeno pušenje a solistički koncert održaće Marija Šerifović.

- Mi uvijek ostavimo srce na terenu, ja to tako volim reći i mi ćemo stvarno dati sve od sebe, onaj finalni kat ili recenzija to je na publici da kažu kako će im se dopasti - kaže sejo Sekson član grupe "Zabranjeno pušenje".

Marija Šerifović ističe da je publika ta koja treba da ima očekivanja od nje i dodaje da joj je bitno samo da se tu noć naspava, da bude odmorna i spremna.

- Treći dan ćete imati priliku probati zaista vrhunske proizvode naših dragih prijatelja i sponzora to su sve domaći proizvođači hrane i pića, prodajnog je karaktera - poručuje Verica Kalaba, portparol "Kozara puls fest".

Festival će i ove godine upotpuniti turističku ponudu Krajiške ljepotice.

- Smatramo da je to dobra stvar i za Nacionalni park i za cijelo Potkozarje i vjerujemo da će ove godine biti i veći broj posjetilaca - napominje Dragan Romčević, direktor Nacionalnog parka Kozara.

Generalni medijski pokrovitelj festivala i ove godine je Radio-televizija Republike Srpske.