latinica  ћирилица
20/07/2018 |  22:40 ⇒ 22:42 | Autor: RTRS

Zvezda sa 3:0 krenula u odbranu titule

Crvena zvezda uspješno je počela odbranu titule ubjedljivom pobjedom nad Dinamom iz Vranja u prvom kolu nove sezone Superlige Srbije – 3:0 (1:0).

Crveno-bijeli su u laganom ritmu i izmijenjenom sastavu, sa dva tinejdžera u startnoj postavi, bez većih problema porazili debitanta u najkvalitetnijem rangu takmičenja.

Dobro su se Vranjanci branili gotovo do poluvremena, imali su čak i ogromnu šansu za vođstvo poslije manje od 100 sekundi igre, ali im se koncept igre u potpunosti raspao pošto je Dušan Јovančić u 41. minutu pogodio za vođstvo domaćina.

Siguran trijumf najavio je devetnaestogodišnji Dejan Јoveljić već poslije šest minuta igre u nastavku susreta, da bi konačan rezultat postavio, još jedan novajlija, Milan Јevtović u 76. minutu.

Srpskog šampiona već u utorak očekuje nastavak borbi za plasman u Ligu šampiona, a na Marakani će u okviru drugog kola kvalifikacija gostovati šampion Litvanije Suduva.

U istom terminu na programu je bio i duel u Novom Sadu, a domaća Vojvodina i lučanska Mladost podijelile su bodove (1:1). Voša je vodila od 13. minuta pogotkom Ismaela Beka Fofane, ali je Stefan Dimić izjednačio u 29 i rezultat se više nije mijenjao.