latinica  ћирилица
22/07/2018 |  16:31 | Autor: RTS

Milinković - Savić ostaje u Laciju

Sergej Milinković-Savić, koji je na meti gotovo svih evropskih velikana i za kojeg se mislilo da će izvjesno promjeniti sredinu tokom ovog ljeta, mogao bi da ostane u Rimu.
Sergej Milinković-Savić - Foto: Getty Images
Sergej Milinković-SavićFoto: Getty Images

Sergej bi, prema informacijama koje stižu sa ‘Čizme’, mogao i narednu sezonu provesti u Laciju, ali uz duplo veća primanja i usmeni dogovor da po završetku sezone i za manje od 150 miliona evra koliko sada traži predsjednik kluba Klaudio Lotito može da napusti klub iz Rima.

Lacio je spreman da Sergeju ponudi novi ugovor, iako sadašnji važi do 2022. godine. Srbin bi umjesto dosadašnjih milion i po, zarađivao tri miliona po sezoni.

Čelnici Lacija su navodno spremni da obećaju Milinković-Saviću da će ga narednog ljeta pustiti za odgovarajuću sumu, ali to ne bi stajalo u ugovoru.

Ovog ljeta su za srpskog reprezentativca bili su zaniteresovali Real Madrid, Barselona, Mančester junajted, Pari Sen Žermen i Јuventus, međutim, blijed nastup "orlova" na Mundijalu u Rusiji, a sa njima i Sergeja uveliko je uticao na cijelu priču oko transfera.