latinica  ћирилица
01/08/2018 |  11:47 ⇒ 19:39 | Autor: RTRS

Akcija na području Zvornika - otkrivena četiri ilegalna kluba za igre na sreću

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću i Poreske uprave Republike Srpske sproveli su danas kontrolu usmjerenu na poslovanja registrovanih priređivača igara na sreću, kao i kontrolu prijave radnika u Јedinstveni sistem registracije, kontrole i naplate doprinosa, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.
Zvornik - Foto: RTRS
ZvornikFoto: RTRS

Prilikom sprovođenja akcije, inspektori su otkrili ilegalno priređivanje igara na sreću na četiri lokacije.

Nelegalno priređivanje igara na sreću putem automata za ogre na sreću i elektronskih igara na sreću  od strane pravnog lica "Bingo Trade" d.o.o. otkriveno je u automat klubu "Bet In" na adresi Patrijarha Pavla b.b. Zvornik i u automat klubu "Bet In" u naselju Ekonomija, Karakaj b.b grad Zvornik.

Inspektori su, takođe, u poslovnom u ulici Braće Јugovića B-18, otkrili ilegalno držanje opreme za priređivanje elektronske igre na sreću "Bingo" u vlasništvu M.V iz Zvornika.

Tokom akcije inspektori su u poslovnom prostoru "Balkan Bet Sports" na adresi Glumina 109 otkrili ilegalno priređivanje igara na sreću na automatima i elektronskim igrama na sreću.

Protiv odgovornih lica će zbog počinjenih prekršaja biti pokrenut prekršajni postupak, navodi se u saopštenju. 

RTRS nezvanično saznaje da je u većini objekata ilegalno organizovao igre na sreću narodni poslanik kluba SDS - SRS Siniša Ilić.