latinica  ћирилица
22/08/2018 |  12:05 ⇒ 13:53 | Autor: SRNA

Kalabić: Opozicija da saopšti dodatne činjenice

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Drago Kalabić izjavio je danas Srni da bi za sazivanje posebne skupštinske sjednice o slučaju tragičnog stradanja Davida Dragičevića poslanici opozicije morali da saopšte dodatne činjenice na osnovu kojih bi bila potrebna rasprava.
Drago Kalabić - Foto: RTRS
Drago KalabićFoto: RTRS

Komentarišući predaju zahtjeva za sazivanje posebne skupštinske sjednice na kojoj bi bilo riječi o stradanju Davida Dragičevića, Kalabić je rekao da to detaljnije ne može komentarisati sve dok ne vidi šta je dodatni motiv za njihov zahtjev za sazivanje posebne skupštinske sjednice i da li raspolažu još nekim informacijama o ovom slučaju.

On je ocijenio da je ovaj slučaj osjetljiv i da bi bio red da poslanici opozicije saopšte dodatne činjenice radi kojih bi bila potrebna skupštinska rasprava.

"To ne smije biti predizborna priča ili skupštinska rasprava o istim činjenicama koje su iznesene i na posebnoj sjednici kada je formiran Anketni odbor radi sagledavanja svih relevantnih činjenica u vezi sa slučajem stradanja Davida Dragičevića", dodao je Kalabić, koji je bio član ovog odbora.

Narodna skupština Republike Srpske u maju ove godine je na posebnoj sjednici raspravljala o tragičnom stradanju Davida Dragičevića.