latinica  ћирилица
22/08/2018 |  13:03 ⇒ 15:50 | Autor: RTRS

U Malom Zvorniku sastanak Đokića i Antića (FOTO)

U Malom Zvorniku u toku je sastanak ministra industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petra Đokića i ministra rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antića na kome će biti riječi o realizaciji zajedničkih projekata vlada Srbije i Srpske u oblasti energetike, te o pitanju imovine u gasnim preduzećima.
Sastanak ministra industrije, energetike i rudarstva Srpske i Srbije - Foto: SRNA
Sastanak ministra industrije, energetike i rudarstva Srpske i SrbijeFoto: SRNA

Sastanku prisustvuju generalni direktor "Elektroprivrede Republike Srpske" Radmila Čičković, vršilac dužnosti izvršnog direktora Goran Vukoja i direktor Direkcije za investicije u ovom preduzeću Željko Ratković.

U ime Komisije za koncesije Republike Srpske prisustvuje Radenko Đurica, kao i direktor preduzeća "Gas promet" Pale Milomir Draganić.

Petar Đokić i Aleksandar Antić

U delegaciji Srbije, osim Antića, su državni sekretar u Ministarstvu rudarstva i energetike Mirjana Filipović, generalni direktor "Srbija gasa" Dušan Bajatović, pomoćnik direktora u ovom preduzeću Milan Zdravković i pomoćnik direktora "Elektroprivrede Srbije" Milorad Grčić.

Sastanku prisustvuju i pomoćnik ministra za naftu i gas u resornom ministarstvu Srpske Milenko Todorović i pomoćnik ministra za energetiku Republike Srpske Milan Baštinac.