latinica  ћирилица
14/10/2018 |  18:13 | Autor: BETA

Krstajić: I dalje je sve u našim rukama!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da ne može da bude zadovoljan bodom protiv Rumunije u četvrtom kolu Lige nacija C.
Mladen Krstajić (Foto: fss.rs) -
Mladen Krstajić (Foto: fss.rs)

-Ponovo smo pokazali da smo ekipa u stvaranju, da imamo karakter, želju i htijenje da ispunimo što smo zacrtali. Dominirali smo, promašili penal i igračima mogu da zahvalim i čestitam od srca. Možemo da budemo nezadovoljni na kraju zato što smo uzeli samo četiri boda - rekao je Krstajić.

Srbija je danas odigrala neriješeno bez golova sa Rumunijom u Ligi nacija, iako je imala penal i igrača više od 44. minuta.

Upitan zašto Aleksandar Prijović nije ulazio u igru, Krstajić je rekao da je to odluka koju je on donio.

-Držali smo kontrolu 90 minuta. Ulaskom Sergeja Milinkovića Savića imali smo dobar skok i mogli da se uparimo sa Mitrovićem. Ovo su takmičarske utakmice, imamo još dvije utakmice kod kuće - kazao je Krstajić.

On je zatim kritikovao novinare.

-Na Svjetskom prvenstvu smo rizikovali, stavili ste me na margine, kako nemam pojma o fudbalu. Ne može vam Bog više ugoditi. To su odluke koje sam ja donio i tako će biti ubuduće - dodao je.

Selektor je istakao da ne može da zamjeri Dušanu Tadiću na promašenom penalu, uz riječi da je to "sastavni dio igre, da se dešavalo i da će se dešavati".