latinica  ћирилица
05/01/2019 |  10:25 ⇒ 13:49 | Autor: RTRS

Božićna čestitka Viškovića sveštenstvu i vjernicima

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je Božić svim pravoslavnim vjernicima koji ga praznuju po julijanskom kalendaru, poželjevši da praznične dane provedu u miru, zdravlju i duhu uzajamne ljubavi, praštanja i poštovanja.
Radovan Višković - Foto: RTRS
Radovan ViškovićFoto: RTRS

"U ime Vlade Republike Srpske i svoje lično ime, čestitam vam praznik Rođenja Gospoda našeg Isusa Hrista. Želim da vam najradosniji hrišćanski praznik donese ljubav i mir, ličnu i porodičnu sreću, te da 2019. godinu obilježi stabilnost, zajedništvo i prosperitet svih građana", naveo je Višković u božićnoj čestitki upućenoj Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu, monaštvu, cjelokupnom pravoslavnom narodu srpskom, kao i svim pravoslavnim vjernicima u Srpskoj i BiH koji praznuju po julijanskom kalendaru.

Uz hrišćanski pozdrav "Mir Božiji, Hristos se rodi!", Viškovićev je vjernicima poželiio da praznične dane provedu u miru, zdravlju i duhu uzajamne ljubavi, praštanja i poštovanja, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću.