latinica  ћирилица
19/04/2019 |  18:07 ⇒ 20:19 | Autor: RTRS

Čestitke RTRS-u i od Zdravka Čolića i poziv na koncert u Banjaluci

Najljepše želje povodom 27. rođendana Televizije Republike Srpske uputila je i najveća balkanska zvijezda, Zdravko Čolić.

Vlasnik najvećih hitova u regionu uvijek rado govori za Radio - televiziju Republike Srpske jer, kako ističe, saradnja je na obostrano zadovoljstvo.

Često u slobodno vrijeme gleda naš program.

- Јa volim televiziju. Vidim da su se ljudi prebacili da posredstvom telefona sve prate, ali ja volim TV. Volim dokumentarce, vijesti obavezno pogledam - priča nam Čola.

Vanvremenski umjetnik gdje god da se pojavi očara publiku, prije svega fantastičnim vokalom, a onda i svojim ponašanjem jer je itekako pristupačan.

Nakon sedam godina Čolić će zapjevati na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

 - Pratimo jedni druge tako da se radujem koncertu. Pozdravljam Vaše gledaoce. Drago mi je da se opet vidimo i družimo, nekako najveća energija proključa na koncertima koji nas sve ujedinjuju, jer muzika nema granice - dodaje legendarni umjetnik.

Kako Čolić sedam godina koncertno nije bio u Banjaluci, publika će imati priliku da uživa i u novim pjesmama sa posljednja dva albuma, koji su odlično prošli kod publike.

Јoš jednom uputio je poziv na koncet koji će biti održan 31. maja u Banjaluci, na tvrđavi Kastel.