latinica  ћирилица
07/08/2019 |  13:52 ⇒ 13:53 | Autor: infobijeljina.com

Mićić pisao Elektro-Bijeljini: Neka "Radnik" plaća struju na stadionu

Potrošnju električne energija na Gradskom stadionu koju je do sada plaćala Gradska uprva odsada će biti obaveza Fudbalskog kluba Radnik, potvrđeno je za InfoBijeljina u Elektro-Bijeljini.
Mićo Mićić (foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija) -
Mićo Mićić (foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija)

U Elektro-Bijeljini su potvrdili da su danas od gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića dobili zahtjev za promjenu adrese dostave računa za isporučenu električnu energiju u kome su navedeni potrebni podaci - šifra komintenta, adresa i ЈIB.

- Obavještavamo vas da u narednom periodu – odmah po prijemu ovog zahtjeva ispravite adresu dostave i račune za isporučenu električnu energiju dostavljate na sljedeću adresu: Fudbalski klub Radnik Bijeljina – Gradski stadion, navedno je između ostalog u zahtjevu.

U Elektro-Bijeljini navode da je odmah po prijemu počela procedura o preregistraciji brojila.

U prvim komentarima na ovakav potez gradonačelnika Bijeljine Nedeljko Ćorić narodni poslanik za InfoBijeljina kaže da je ovo očigledna želja da se sport politizuje.

- To mi liči na pokušaj da se iz Fudbalskog kluba Radnik udalji Mladen Krstajić bez obzira na njegove sportske uspjehe i sve rezultate koje je postigao uključujući i ove sa Radnikom. Ovde je očigledno da žele da se sport politizuje - rekao je Ćorić za InfoBijeljina.

Drugih komentara za sada nema ali će ih sasvim sigurno biti jer javnost očekuje odgovore na pitanja zašto je čovjek koji je sa svojim saradnicima i igračima odveo klub na evropsku fudbalsku scenu nepodoban za gradsku vlast.